Warsztaty w pizzerii
- Szczegóły
- Opublikowano: piątek, 06, październik 2023 20:34
W dniu dzisiejszym uczniowie klasy II technikum technologii żywności mieli możliwość odwiedzić naszą lokalną, dobrze znaną pizzerię Carpe Diem. Na warsztatach, w których brali udział wspólnie z nauczycielem przedmiotów zawodowych - panią Magdą Rutkowską, poznali tajniki przygotowywania pysznej pizzy. Mnóstwo radości przyniosło każdemu upieczenie swojej własnej, autorskiej pizzy z ulubionymi dodatkami, a następnie skonsumowanie jej w miłym towarzystwie.
Dziękujemy za wartościową lekcję
Projekty
Dodatkowe
Kierunki kształcenia
Technikum:
technik technologii żywności
technik agrobiznesu
Szkoła Branżowa pierwszego stopnia
Szkoły zaoczne:
Liceum Ogólnokształcące dla Dorosłych
Kursy kwalifikacyjne - ROL.04, ROL.05, SPC.03, EKA.05, INF.02