Zespół Szkół Powiatowych w Baranowie

Warsztaty w pizzerii

W dniu dzisiejszym uczniowie klasy II technikum technologii żywności mieli możliwość odwiedzić naszą lokalną, dobrze znaną pizzerię Carpe Diem.  Na warsztatach, w których brali udział wspólnie z nauczycielem przedmiotów zawodowych - panią Magdą Rutkowską, poznali tajniki przygotowywania pysznej pizzy. Mnóstwo radości przyniosło każdemu upieczenie swojej własnej, autorskiej pizzy z ulubionymi dodatkami, a następnie skonsumowanie jej w miłym towarzystwie.
Dziękujemy za wartościową lekcję
  • 385306469_724695776365134_5743847266508751551_n

Dodatkowe

szkola-01.jpg

Kierunki kształcenia

Technikum:
technik technologii żywności
technik agrobiznesu

Szkoła Branżowa pierwszego stopnia

Szkoły zaoczne:

Liceum Ogólnokształcące dla Dorosłych
Kursy kwalifikacyjne - ROL.04, ROL.05, SPC.03, EKA.05, INF.02

 

więcej informacji